Menu
Your Cart

Delivery Information and Payment

 

УСЛОВИЯ И ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

 

1.Заявената за покупка стока се доставя на посоченият от клиента адрес за срок от 3 работни дни за територията на страната. В случай, че същата не е налична  на склад, то срокът на доставка е до 10 работни дни. Срокът на доставка започва да тече от първият работен ден след авторизация на плащането при плащане по банков път или дебитна и кредитна карта.

2.Цената за доставка на територията на България е 7.80 лв. и доставката се извършва с куриерска фирма Интерлогистика.

3.Доставка с опция "вземане от магазина" е безплатна за клиента, като задължително условие е посочване на магазина за получаване на покупката или поръчката.

4.Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида ѝ.

 

Начини на плащане

За удобство и улеснение на нашите клиенти предлагаме следните варианти за заплащане

 

· Банков превод

· ePay

· PayPal

· В брой

· Наложен платеж 

 

Банков превод 

В случай, че изберете плащане чрез банков превод, за Вас ще бъде генерирана и изпратена проформа фактура.

Необходимо е да посетите най-удобния за Вас клон, на която и да е банка и да преведете дължимата сума по посочената в проформата банкова сметка на "ПроУниТекс"ЕООД.

  

 

 

Ако имате съществуваща банкова сметка в банка, дължимата сума се привежда от Вашата сметка по сметката на " ПроУниТекс "ЕООД.

Ако нямате банкова сметка преводът се извършва чрез "ВНОСНА БЕЛЕЖКА", като съответно цената на банковата такса е малко по-висока от колкото при платежното нареждане (между 2,00 и 6.00 лв. в зависимост от банката).

* В графата "Основание за плащане" ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да попълните номера на поръчката, който се генерира след приключването на поръчката. Ако не се попълни номер, идентификацията на превода се затруднява и е възможно поръчката да не бъде активирана, тъй като няма да знаем за какво е плащането.

 

 

ePay 

За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да бъдете регистрирани в системата.

След като приключите с поръчката ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането.

 

 

PayPal 

След преминаване на процедурата по поръчката се избира начин на плащане PayPal. Системата автоматично Ви пренасочва към сайта наPayPal, от където след login се потвърждава плащането.

При успешно извършване на плащането ще получите имейл, като при нас потвърждението за плащането също пристига в рамките на 15 минути.

 

 

В брой 

Плащането се извършва на място в магазините на " ПроУниТекс "ЕООД , като съответно се издава документ за извършено плащане.

Адрес на магазина в гр. София:
гр.София, 1463
ул.Цар Петър №9-11

Телефон:02/953 16 71

Работно време:понеделник-петък от 9.00ч до 18.00ч.

 

 

 

 

 

 

 

 

Адрес на магазина в гр. Враца:

гр. Враца, 3000
ул. "Климент Охридски" № 1,ет.2

Телефон:092/622 219

Работно време:понеделник-петък от 9.00ч до 17.00ч.

Наложен платеж

Доставките се извършват от куриерска фирма  до посочен от Потребителя адрес в съответния град. 
Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Заплащането става в брой на куриера.